Hoe het werkt

Voor Taak Posters

1
U vertelt ons over het werk dat u nodig heeft om te voltooien.

Hoe meer we weten over de omvang en reikwijdte van uw taak, hoe nauwkeuriger we de juiste Klussers voor het werk kunnen vinden.

2
We matchen u met de juiste Klusser voor de Taak.

Zodra u uw taak hebt gepost, sturen we uitnodiging naar ingeschreven Klussers waarvan de expertise het best geschikt is voor uw aanvraag

3
Leun achterover en ontspan

Ja, u leest het goed, leun achterover en ontspan, want onze Klussers zullen een bod doen op je taak met de juiste kosten en timing

4
U selecteert de Klusser die het beste bij u past.

Lees hun beoordelingen. Stel hen vragen. Bepaal of de prijs binnen uw budget valt. U bezit de selectie van de juiste klussers voor uw behoeften..

5
Je klusser voltooid het werk.

Je bent vrij om een schema uit te werken, te betalen en je opdrachtklussers te bekijken. U hebt altijd het laatste woord over de kwaliteit van uw werk.

Klaar om te gaan?

Voor Klussers
Blader door beschikbare taken
Zoek een taak die bij u past door uw locatie en trefwoorden te selecteren die overeenkomen met uw vaardigheden
Selecteer een taak die bij u past
Heeft u een taak gevonden die u wilt voltooien? plaats nu je bod door op de knop Make An Offer te klikken en een prijs in te voeren waarvan je denkt dat die eerlijk is. Vergeet niet om jezelf voor te stellen en vertel de Job Poster wat je vaardigheden zijn in de commentaren.
Begin met het voltooien van je taak
Zodra uw aanbieding is geaccepteerd en u bent toegewezen aan de taak, ontvangt u hiervan een e-mail. U kunt nu een privebericht sturen om verdere taakdetails te bespreken en aan de slag te gaan met het voltooien van uw taak.

Klaar om te gaan?