Help - FAQ
Heeft u informatie nodig, heeft u vragen of wilt u feedback geven? Neem contact op met onze Support Center

Wat is Tasker

Tasker is een online marktplaats waar mensen taken kunnen uitbesteden, lokale diensten kunnen vinden of flexibele banen kunnen creëren om geld te verdienen - online of via mobiel.

Terug naar boven

Hoe krijg ik mijn taken op Tasker voltooid?

Start by Een taak plaatsen- het is GRATIS om te plaatsen en duurt slechts een paar minuten. Tasker-werknemers zullen dan bieden om uw taak te voltooien. Bekijk hun profiel en zodra je de Helper hebt gevonden die perfect is voor je werk, kun je ze toewijzen aan de baan. Vervolgens deponeert u het geld om de overeengekomen kosten van de opdracht te dekken. Zodra de taak naar uw tevredenheid is voltooid, markeert u de taak als voltooid en wordt het afgesproken bedrag als betaling aan de helper vrijgegeven. Het is zo simpel!

Lees meer over Hoe het werkt.

Terug naar boven

Welke taken kan ik op Tasker krijgen?

Je kunt vrijwel elke klus plaatsen die je op Tasker gedaan hebt (laat je verbeelding de vrije loop, maar houd het legaal!). Banen gerelateerd aan kappers, lichaamsmassage, schoonheidsspecialiste, manicure, harsen enz. De Tasker-community groeit elke dag, het enige wat je hoeft te doen is een Helper kiezen die over de vaardigheden en ervaring beschikt om je klus te klaren.

Terug naar boven

Hoeveel kost het om een taak te plaatsen?

Het is GRATIS om een baan te plaatsen. De prijs die u met de Klusser overeenkomt, moet u betalen zodra de klus is voltooid. Er zijn geen extra kosten of verborgen kosten. Ja, dat is echt, NIETS, niks, nadda of Zerro. (We brengen een vergoeding in rekening aan de persoon die je werk voltooid.)

Terug naar boven

Welke functies van Vertrouwen & Kwaliteit biedt Tasker?

Om ervoor te zorgen dat je een belonende Tasker-ervaring hebt, hebben we een reeks functies ontwikkeld die je gemoedsrust kunnen bezorgen. We bieden geverifieerde ID's, criminele achtergrondcontroles, veilige betalingen en een klantenserviceteam dat op elk gewenst moment kan helpen. Raadpleeg onze Trust & Quality-functies voor meer informatie.

Terug naar boven

Is er na het plaatsen van een taak een afspraak om een Klusser te huren?

Nee, het is GRATIS om een taak te plaatsen en er zijn geen verplichtingen om Helper te selecteren, tenzij je de juiste persoon voor de baan vindt.

Terug naar boven

Wie kan het werk afmaken en geld verdienen op Tasker?

Bijna iedereen kan een account maken, nadat een aanvraag is goedgekeurd en de nodige controle is uitgevoerd, kunt u uw profiel invullen en vervolgens bieden op Tasker. Om ervoor te zorgen dat je concurrerend bent wanneer je op het werk biedt, moet je je Klusser-profiel met sociale connecties opbouwen en positieve beoordelingen over voltooide taken verdienen.

Terug naar boven

Hoe ontvang ik een betaling voor het voltooien van een taak?

U ontvangt de betaling 24 uur nadat de taak is gepland automatisch in uw "online" -portemonnee (tenzij er een geschil is ingediend). Om het geld naar uw persoonlijke bankrekening te laten sturen, klikt u gewoon op "opnemen" op de pagina "Portemonnee". Vervolgens wordt u om uw volledige bankgegevens gevraagd. Zodra u de gegevens hebt ingediend, keurt u deze goed en gaat het geld naar uw aangewezen account. het is zo simpel!

(Houd er rekening mee dat het maximaal 2-3 werkdagen duurt om geld op te nemen wanneer de tegoeden op uw bankrekening worden weergegeven.)

Terug naar boven

Hoe kies ik de beste persoon om mijn taak te voltooien?

Gemiddeld ontvangt u aanbiedingen van 2-3 personen die uw taak kunnen voltooien. Je kunt ze vragen stellen, verdere informatie aanvragen en hun profiel bekijken om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon voor de baan vindt. Er zijn geen verplichtingen om aan te nemen.

Terug naar boven

Hoe weet ik hoeveel ik moet betalen voor een baan?

De prijs die u aanbiedt is gewoon een startpunt en ervaren Helper zal aanbiedingen doen zodat u een eerlijke prijs kunt krijgen. Er zijn geen strikte regels over hoeveel te bieden, maar als een startpunt, bedenk hoeveel tijd het de persoon kost om de klus te klaren en wat een eerlijk uurtarief afhankelijk kan zijn van de ervaring of vaardigheden die vereist zijn. U kunt ook zoeken naar taken en soortgelijke taken bekijken voordat u uw aanbieding doet.

Terug naar boven

Wat zijn de betalingsopties voor elke taak?

U kunt betalen via het beveiligde online betalingssysteem van Tasker (Virtual Card Services - wij accepteren VISA, Mastercard en Paypal). Selecteer gewoon uw voorkeursmethode bij het plaatsen van een taak.

Terug naar boven

Hoe bespreek ik de taak voordat ik een Klusser aan mijn baan toewijs?

Of je nu een jobposter of een helper bent, om ervoor te zorgen dat je taken worden voltooid, is communicatie nodig. We hebben voor elke taak een speciale commentaarbox gebouwd, waar je commentaar kunt leveren en vragen kunt stellen.

Nadat een Helper is toegewezen aan een taak, kunt u veilig communiceren via privéberichten om verdere details te bespreken.

Terug naar boven